Kateri električni skiro izbrati za svoje potrebe?

,

Kako izbrati pravi električni skiro zase? V tem članku poskušamo pomagati pri izbiri električnih skirojev, glede na predvideno uporabo.

 

robbo next pro

Za mestno vožnjo po gladkih cestah

Za mestno vožnjo po veči zadostujejo standardni modeli Xiaomi, ki so cenovno dostopni in primerni za vožnjo po ravni in pravilni cesti. Vendar se je potrebno zavedati, da Xiaomi ne nudi nobenega dodatnega vzmetenja in se uvršča med osnovne modele, ki se ne vozijo s skriojem vsakodnevno.

Povezava do Xiaomi skirojev je na voljo TU.

Če bi potrebovali udobnejši skiro z vzmetenjem in nekaj več moči, vam priporočamo modele Robbo NEXT PRO. E skiroji Next PRO nudijo bolj udobno vožnjjo, brez tresenja in sunkov, saj imajo odlično vzmetenje spredaj in zadaj. Tako boste v vožnji dejansko uživali in prišli na cilj spočiti. Poleg tega pa boste lahko brez težav opravili tudi kakšen vzpon. Pri tem lahko izbrate med različnimi modeli. Primerjavo med njimi si lahko pogledate na TEJ POVEZAVI.

 

Za bolj dinamično vožnjo po cestah in terenu kaabo mantis vzmetenje

Gre za najbolj uporabno in univerzalno kategorijo električnih skirojev, ki so uporabni tako za po mestu, kot tudi za po terenu. V to kategorijo spodaja električni skiroji Kaabo MANTIS in Robbo NEXT PRO. Robbo NEXT PRO z vzmetenjem spredaj in zadaj ter pogonom v zadnjem kolesu omogočajo izjemno udobno vožnjo za gladke ceste in za nepravilne podlage. Motor z velikim navorom in močjo 400-1000W je zmožen plezati v hrib z naklonom do 30%. Za še zahtevnejše uporabnike, ki jim velikost in teža skiroja ni na prvem mestu, pa so tu modeli z nepremagljivim vzmetenjem Kaabo MANTIS. Ti skiroji imajo vgrajeno “C type” vzmetenje, ki nudi prave užitke v vožnji in nudi izjemno udobje v vožnji po skoraj vsaki podlagi. Kaabo Mantis je dobavljiv v “SINGLE motor” (enojni motor) različici ali pa bolj adrenalinskih in živahnih različicah z “DUAL MOTORS” (dvojni motor), kjer pa Mantis zares zablesti.

 

Več o Robbo NEXT PRO modelih preverite TU.

Povezava do KAABO MANTIS je na voljo TU.

 

Za OFFROAD vožnjo

Za Offroad vožnjo po gozdnih potej priporočamo visokozmogljiv skiro Kaabo Wolf Warrior 11 PRO +. Kaabu Wolf Warrior vas bo navdušil s svojim vzmetenjem in zmogljivostmi pospeševanja in vzpenjanja. Kaabo Wolf Warrior 11 PRO + si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

skiro kaabo wolf warrior 11+