Hoverboard Robbo X6 – preverjeno najboljša izbira za vašega otroka!

Novi hoverboard Robbo X6 je bil narejen z mislijo na mlajše uporabnike. Pri tem smo bili osredotočeni na varnost, lahkotnost upravljanja in zabavne funkcije. V nadaljevanju bomo predstavili, zakaj je hoverboard Robbo X6 najboljša izbira za vašega otroka!

VARNOST

Podjetje Robotix d.o.o. je pionir na področju električne mobilnosti in še kako dobro se zavedamo, da je varnost pri uporabi ključnega pomena. Robbo X6 ima zato vgrajene vse varovalke, ki poskrbijo za varno uporabo, tudi če gre za mlajše uporabnike. Model X6 je idelna izbira za otroke od 6-16 let, uporabljajo pa ga lahko seveda tudi starejši uporabniki, katerih teža ne presega 100 kg. V Robbo X6 smo vgradili najbolj napredno elektroniko z dvema neodvisnima giroskopoma, ki poskrbita za enkratno vozno izkušnjo, kot je niste bili vajeni.

Poleg tega se Robbo X6 lahko pohvali z inovativno funkcijo AUTO BALANCE, ki napravo postavi v ravnotežni položaj takoj po vklopu. To omogoča lažji vstop in izstop iz naprave. Prav tako pa preprečuje, da bi se naprava opraskala ob podlago.

Samo zaradi varnosti je bila tudi najvišja hitrost omejena na 9 km/h, za katero se je izkazalo, da je najvišja hitrost, pri Kateri lahko otrok še varno upravlja napravo. Pri višjih hitrostih lahko namreč pride do nenadne izgube ravnotežja in poškodb tako uporabnika kot naprave.

hoverboard robbo x6

LAHKOTNOST UPRAVLJANJA

Že sama teža Robbo X6 (10 kg) je majhna, kar pomeni, da bo tudi mlajši uporabnik brez težav prenašal napravo, ko je ne bo uporabljal. Lahkotnost upravljanja zagotalja prej omenjena napradna TaoTao elektronika, ki je bila prilagojena posebej za model X6 in je ni možno kupiti v konkurenčnih produktih. Motorja 2x250W sta ravno pravšnje moči, da poskrbita za izjemno ravnotežje v vožnji, hkrati pa ne povzročata tresenja, kar se lahko zgodi pri večji moči motorjev in nizki teži uporabnikov.

ZABAVNE FUNKCIJE

Hoverboard Robbo X6 ima vgrajen izjemno kvaliteten bluetooth zvočnik, ki poskrbi za nepozabno zabavo v vožnji. Lahko ga uporabljate tudi, ko se ne vozite. V motorjih ima vgrajeno patentirano “COSMIC LED” tehnologijo, ki, s svojimi globinskimi in spreminjajočimi led lučmi, naredi vožnjo še bolj atraktivno in zabavno. LED luči se nahajajo tudi na sprednjem in zadnjem delu okvira ter na blatnikih.

NAJBOLJŠI UPORABLJAJO ROBBO

Vse to in še več uvršča Robbo X6 med najbolj zabavne električne skuterje leta 2019! Slovenska blagovna znamka s servisom v Sloveniji jamči za vrhunsko kvalitetno! 1 letna garancija na vse vitalne dele in prijazna pomoč uporabnikom sta za blagovno znamko Robbo standard. Privoščite svojemu otroku najboljše, izberite hoverboard Robbo X6!

Naročite ga lahko na TEJ POVEZAVI.