Fingerlings opice osvajajo svet

Fingerlings opice osvajajo svet

Se še spomnite evforije s fidget spinnerji? Vse bolj se zdi, da se sedaj zgodba ponavlja s fingerlings opicami. Že pri evforiji fidget spinnerjev se je izkazalo, da se v trenutku, ko igrača postane viralna, na trgu pojavi množica produktov z istim imenom, podobnih funkcij in različne kvalitete. V svetu danes vlada prava evforija nad fingerlings opicami, zato bi radi pojasnili nekaj stvari okrog te igrače.

fingerlings slovenija

 

Kaj so fingerlings opice?

Fingerlings ali Happy Monkey ali Baby Monkey so priljubljene igrače v podobi opic, ki se odzivajo na različne zvoke, dotike, obračanjem na glavo itd. Opice se odzovejo s smešnimi opičjimi zvoki, gibi, premiki glave, žmiganjem z očmi, prdenjem (ja, tudi to znajo :)), zehanjem, smrčanjem. Med otrokom in igračo se tako vzpostavi zanimiva komunikacija polna zabave in vragolij. Da vse skupaj postane še bolj osebno, imajo fingerlingsi tudi svoja imena; Mia, Sophie, Bella, Boris, Finn in Zoe.

Kaj je pomembno pri nakupu fingerlingsov oz. Baby Monkey opic?

Seveda je pri nakupu vedno pomembna enačba cena/kvaliteta. Na trgu se pojavljajo opice različnih kvalitet in funkcij. Pomembno je, da se zavedate, da je na prvem mestu varnost vaših otrok. Igrača je varna, če izpolnjuje varnostne zahteve iz evropskih direktiv o varnosti igrač. Direktiva govori o varnosti materialov, posameznih delov igrače, funkcij itd… Pred nakupom vedno preverite ali ima igrača pridobljen EN71 certifikat. Fingerlings oz Baby Monkey opice pa se zelo razlikujejo tudi po funkcijah. Ceneni izdelki imajo le 1 ali 2 funkciji. Kvalitetni originalni izdelki pa naj bi imeli čez 40 različnih zvokov in kretenj. Seveda imajo boljše različice igrač tudi bolj kvalitetne in otrokom prijazne materiale.

Kje kupiti interaktivne opice?

V spletni trgovini robbo.si nudimo igračo Baby Monkey, ki bo vašim otrokom omogočala varno in dolgotrajno igranje. Opice Baby Monkey iz naše ponudbe imajo več kot 40 različnih zvokov in kretenj. Materiali so skladni z evropskimi standardi. Igrača ima že vgrajene 4 baterije, tako da je opica takoj pripravljena na zabavo.

Celotno ponudbo interaktivnih opic si lahko ogledate na tej povezavi.