5 razlogov za nakup električnega skuterja ROBBO E-TRON

ROBBO E-TRON – koncept prihodnosti dostopen zdaj!

1) UPORABEN IN FLEKSIBILEN

Robbo e TRON je edinstven mini električni skuter, ki ga lahko vzamete kamorkoli! E TRON koncept je narejen z mislijo na urbane uporabnike, ki želijo optimizirati svoje opravke. Pa tudi za avanturiste po duši, ki jim je pomembno, da so neodvisni in lahko spremenijo svoj plan v vsakem trenutku! Je priročen in enostaven za uporabo. Vožnja z e TRON-om je izjemno udobna in varčna. Uporablja ga lahko vsak! Izognite se gnečam v prometu in se v službo, trgovino ali na obisk prijatelja odpeljite z novim Robbo E TRON-om. Vzemite ga na ladjo in se z njim zapeljite po marini ali pa ga uporabite za dopustniške opravke. Preprosto zavrtite ročico in odhitite novim dogodivščinam na proti.

električni skuter robbo e tron

2) VEDNO PRI ROKI

Robbo E-TRON je izjemno lahek (le 12 kg!) in ga preprosto dvignete za ročko, nesete čez stopnice ali ga vzamete na javni prevoz. Dimenzije E-TRON-a so prilagojene temu, da ga preprosto zložite v prtljažnik in vzamete kamorkoli. Zložena naprava tako meri le: 1020*720*200 mm.

 

električni mini skuter robbo e tron

3) ZMOGLJIV IN KOMPAKTEN

Kljub svoji MINI naravi, pa je E-TRON pravi bojevnik, kar se tiče nosilnosti, moči, hitrosti in dosega. E-TRON lahko brez težav nvozi tudi do 120 kg težkega voznika. Kvalitetno ogrodje iz aluminija zagotavlja majhno težo, a je hkrati izjemno odporno in nosilno. Z E-TRON-om boste hitro dosegli svoje cilje, saj dosega hitrosti tudi do 25 km/h. Maksimalna moč motorja je 500W in se lahko povzpne na 15° klanec. V mini skuterju je vgrajena visokokakovostna li-in baterija znamke LG. Blagovna znamka LG je zagotovilo za dolgo življenjsko dobo baterije. Z njo pa boste lahko prevozili tudi do 21 km z enim polnjenjem. Da bo zaviranje varno, ima E-TRON vgrajeno disk zavoro na zadnjem kolesu.

4) UŽITEK V VOŽNJI

E TRON je resnično majhen na izgled, kar pa ne pomeni, da smo za to žrtvovali udobje. Udoben oblazinjen sedež in napihljive pnevmatike premera 30,5 cm poskrbijo, da bo vsako potovanje udobno in to na vseh terenih!

 

5) INTERAKTIVEN KONCEPT

Robbo E-TRON omogoča povezljivost s pametnim telefonom ali tablico. Prenesite aplikacijo na svoj mobilnik in preprosto spremljajte prevoženo pot, porabo baterije, temperature naprave, prilagajate hitrost, diagnosticirate napake ter zaklepate in odklepate napravo. Zadaj in spredaj ima Robbo e TRON vgrajene pametne luči, ki odlično osvetlijo pot in zagotavljajo razburljivo nočno vožnjo. LED zaslon vam v realnem času prikazuje trenutno hitrost in stanje baterije. Za vožnjo s konstantno hitrostjo je tu tudi TEMPOMAT! Ko dosežete željeno hitrost, preprosto pritisnite na zeleni gumb (tempomat) in naprava bo samodejno nadaljevala s konstantno hitrostjo.

Več informacij o napravi najdete na TEJ POVEZAVI.