PRIDRUŽI SE NAŠI EKIPI IN POSTANI ROBBO AMBASADOR

 

Dober glas seže v deveto vas pravijo. Ker nam je pomembno, da se dober glas o naših produktih hitro širi, smo se odločili uvesti poseben partnerski program, ki vključuje robbo ambasadorje.

robbo ambasador

KDO LAHKO POSTANE ROBBO AMBASADOR?

kaya solo robbo

Robbo ambasadorj so tako zvani influencer-ji, ki imajo svoj Facebook, Instagram, TikTok, Youtube kanal ali drug digitali oz fizični kanal za promocijo. Prek svojih kanalov lahko tako oglašujete naše produkte in za to dobite provizijo od nakupov.

ZAKAJ SODELOVATI V PARTNERSKEM PROGRAMU KOT ROBBO AMBASADOR?

Vsak robbo ambasador, ki se predhodno registrira in mu je status potrjen, lahko namreč trži naše produkte in s svojo kodo omogoči svojim sledilcem posebne ugodnosti ob nakupu. Hkrati pa sam dobiva provizijo od nakupov.

 

KAKŠEN JE NAČIN SODELOVANJA

Influencer si sam izbere na kakšen način bo izpostavil robbo produkte. Naj gre to za promocijski youtube video, Instagram objavo, blog objavo ali drugi način promovirane objave. V objavo se vključi promo kupon za popust. Ob koncu meseca pogledamo koliko promo kod je bilo uporabljenih in izplačamo provizijo na račun ambasadorja.

 

KAKŠNA JE KORIST ZA VAS IN KAKŠNA JE UGODNOST ZA VAŠE SLEDILCE?

Od nakupa na vašo promocijsko kodo prejmete 5% celotne vrednosti nakupa. Vaši sledilci oz kupci, ki opravijo nakup na vašo promo kodo, pa so deležni 3% popusta na celoten nakup. Ugodnost je torej obojestranska.

 

david urankar robbo

IZPLAČILO ZNESKA OD UPORABLJENIH KUPONOV

Provizija od nakupov se ambasadorjem izplača enkrat mesečno oz, ko preseže vsaj 100€.

ZA KATERE PRODUKTE VELJA PARTNERSKI PROGRAM

 

Partnerski program velja le za produkte, ki se posebej določijo. To je v tem trenutku za vse električne skiroje in električna kolesa znamke Robbo in Kaabo.

KAKO SE REGISTRIRAM?

Izpolnite obrazec na tej povezavi in se pridružite ekipi robbo ambasadorjev:

Ko vam bo status potrjen, lahko začnete z oglaševanjem.

 

 

 

eva ahačevčič