10 razlogov za nakup električnega skiroja Inmotion L8

Razmišljate o nakupu električnega skiroja in zbirate informacije o različnih napravah? Spodaj vam predstavljamo 10 razlogov, zakaj je prav Inmotion L8 najboljša izbira za vas!

1.INMOTION – BLAGOVNA ZNAMKA S TRADICIJO

Inmotion je uveljavljena blagovna znamka, ki se izključno z električno mobilnostjo ukvarja že od leta 2007. Električni skiro Inmotion L8 je tako dizajnersko kot tehnološko dovršen izdelek in je primeren za vsakodnevno uporabo. Izdelan je bil z mislijo na posameznika, ki živi v hitrem svetu in mora vsakodnevne razdalje prepotovati karseda hitro, cenovno ugodno in je pri tem popolnoma neodvisen.

2.PREMIUM DIZAJN, NAGRAJEN Z IF DESIGN AWARD 2018

električni skrio Inmotion L8

Atraktiven dizajn z LED lučmi po celotnem sprednjem delu, pri zadnjem kolesu in ob strani ročic, bo zagotovo požel navdušenje mimoidočih. Minimalističen dizajn, s premišljenimi dodatki je zmagovalna kombinacija, ki loči Inmotion od ostalih primerljivih naprav. E skiro Inmotion L8 je dobitnik prestižne oblikovalske nagrade IF DESIGN AWARD 2018, ki jo podeljujejo v Nemčiji za izjemne dosežke na področju oblikovanja.

3.MINIMALNA TEŽA IN DIMENZIJE, MAKSIMALNA NOSILNOST

Ogrodje električnega skiroja Inmotion L8 je narejeno iz aluminija. Skupna teža naprave je le 11,2 kg in jo preprosto vzamete kamorkoli! Dimenzije zloženega skiroja so minimalne (110x18x33cm) in prilagojene za preprosto prenašanje in shranjujevanje. Kljub majhni teži, se Inmotion L8 lahko pohvali z nosilnostjo do 120 kg.

električni skiro

 

4.VRHUNSKA TEHNOLOGIJA IN KARAKTERISTIKE

Poleg dizajna, električni skiro Inmotion zares pregnjači v odlični tehnološki dovršenosti komponent. Inmotion L8 ima vgrajeno visokokakovstno li-ionsko baterijo priznane blagovne znamke LG, ki bo zagotavljala energijo za dolge avanture. Maksimalna moč, ki jo zgenerira brezkrtačni elektromotor, nameščen na sprednjem kolesu, je kar 500W! To pomeni, da boste lahko hitro pospeševali in dosegali hitrost do 30 km/h! Tako bodo vaše dosedanje razdalje premagane veliko hitreje, brez nepotrebnih zastojev v jutranjih in popoldanskih konicah.

5.NAPIHLJIVA ZADANJA PNEVAMTIKA IN VZMETENJE

električni skiro Slovenija Inmotion L8

Če ste pogosto na poti, je faktor udobja izjemnega pomena. Napihljiva zadnja pnevmatika s premerom 20,3 cm omogoča udobno in stabilno vožnjo, tudi po razgibanem terenu. V sprednjem delu pa dinamični blažilnik poskrbi, da se sunki iz podlage ne prenešajo na napravo in je zato vožnja posebej udobna.

6.ZLOŽLJIV MEHANIZEM

Inovativen zložljiv mehanizem omogoča, da skiro enostavno zložite in ga vzamete s sabo na avtobus, v trgovino, službo ali ga enostavno pospravite v stanovanje ali klet. Zložljivi pa so tudi ročaji.

7.INTERAKTIVNOST

Na svoj telefon shranite Inmotion mobilno aplikacijo in enostavno spremljajte vse parametre preko svojega pametnega telefona. Z aplikacijo lahko napravo tudi zaklenete in s tem zablokirate sprednje kolo. Poleg tega lahko z aplikacijo preprosto diagnosticirate morebitno mesto okvare.

8.ELEKTRONSKA ZAVORA IN POSPEŠEVANJE

Upravljanje skiroja je zares enostavno. Pospešite in zavirajte preprosto s palci na rokah. Občutek je res odličen, saj že s preprostim in majhnim gibom povzorčite, da se zmogljiva naprava premakne z neverjetno odzivnostjo. Za piko na i, ima inmotion L8 tudi napredno funkcijo START SMART, ki poskrbi, da se skiro ne more sprožiti kar iz mesta. Skiro enostavno porinete iz mesta in ko doseže minimalno hitrost, mu lahko dodate pospešek preko kontrolerjev. Funkcija je uporabna, saj poskrbi za prihranek energije, ki je potrebna za pospešek iz mesta.

9.LED ZASLON

Izjemno atraktiven LED zaslon, minimalističnega dizajna omogoča spremljanje porabe baterije in hitrost v realnem času.

električni skiro robbo

10.PAMETNO ZAVIRANJE – BATTERY REGENERATION SYSTEM

Inmotion L8 se lahko pohvali z napredno funkcijo pametnega zaviranja BATTERY REGENERATION SYSTEM, ki poskrbi, da se ob zaviranju z elektronsko zavoro baterija polni. Tako bodo lahko vsi vaši podvigi še bolj razgibani in varčni.

Glede na vse našteto, hitro postane jasno, da je električni skiro Inmotion L8 eden izmed najboljših e skirojev trenutno na trgu. Je povsem konkurenčen skirojem višjega cenovnega razreda, ki stanejo tudi 1000€ ali več in zagotovo ponuja največ za svojo ceno! Inmotion e skiro lahko naročite preko naše spletne strani na TEJ POVEZAVI.